Om os

CareSupport founders

Mads Larsen

Sales Director & Partner
Email: larsen@caresupport.dk
Tlf: +45 60536520

Emil Møller Lind

IT Director & Partner
Email: lind@caresupport.dk
Tlf: +45 28433612

CareSupport er en IT-virksomhed bestående af 5 skønne medarbejdere. 2 founders og 3 Junior konsulenter. Virksomhedens lokation er ved Christianshavns smukke kanaler i indre København. Herfra yder virksomheden konsulentbaserede IT ydelser med henblik på ekstern IT support til små & mellem store virksomheder.

Vores virksomhed hjælper hver dag vores kunder med at forbedre og supportere deres daglige behov for en flydende arbejdsdag. IT er en kompliceret størelse, hvor den korrekte mail opsætning, kaldender løsning, samt data opbevaring er vigtige redskaber for en moderne virksomhed.    

Til vores nuværende kunder – Tusind tak for at vælge os, vi er taknemmelige for samarbejdet. 
Til den nye besøgende – Hvis du er ny på siden med tvivlen om hvorvidt det er vores hjælp du/I søger – Kontakt os endelig og så finder vi sammen den korrekte løsningsmodel til jeres behov.

Team
CareSupport

Victor Juel
Blem

Junior Konsulent

avatar, icon, placeholder-3814049.jpg
Maria Abed

Junior Konsulent

avatar, icon, placeholder-3814049.jpg
Mads Jensen

Junior Konsulent

avatar, icon, placeholder-3814049.jpg
Magnus Green

Junior Konsulent

avatar, icon, placeholder-3814049.jpg
Jakob Espersen

Datamatiker – med speciale i programmering (Elev)

Mission

Vores mission er at alle virksomheder, store som små, har råd til et ordenligt IT beredskab, samt gøre den personlige IT-supporter til en mere synlig aktør i virksomheden med flair for service & tålmodighed.

Vision

Vores vision er et fremtidsbillede af en organisation med en bred vifte af IT kompetencer, hvor vidensdeling og fleksbilitet er nøgleordene for vores virke.

Værdier

Vores kunder

Screenshot 2022-06-07 at 16.03.54