Vores ydelser

Hos CareSupport leverer vi skræddersyede løsninger tilpasset jeres virksomhed. Dette kan også inkludere supportydelser, uden vi fysisk er til stede.

IT support og drift

Hos CareSupport yder vi en personlig og serviceminded support, til alle vores kunder. Da vi har en hverdag, hvor vi kommer længere og længere væk fra hinanden, prøver vi at komme tættere på hinanden ved hjælp af fysisk support.

Netværk

Hos CareSupport har vi ekspertviden indenfor netværksopsætning og -optimering. Vi har flere års erfaring med at levere skræddersyede netværksløsninger til både store kontormiljøer og private hjem.

Firewall og sikkerhed

I en tid hvor cybertrusler konstant udvikler sig, er det afgørende for enhver virksomhed at have robuste sikkerhedsforanstaltninger på plads.

Server

CareSupport specialiserer vi os i at designe, implementere og vedligeholde avancerede fil- og serverløsninger, der sikrer maksimal ydeevne og pålidelighed.

NIS2

Hos CareSupport tilbyder vi en omfattende hjælp til at sikre, at din virksomhed opfylder NIS2-kravene, herunder hjælp til certificering.

Enhedsstyring & MDM

Enhedsstyring og Mobile Device Management (MDM) udgør hjørnestenene i moderne virksomhed IT-strategier.

IT-leverandører, licenser og abonnementer

Effektiv styring af IT-leverandører, licenser og abonnementer er kernen i en velfungerende IT-infrastruktur.

Onboarding af nye medarbejdere

En velplanlagt og effektiv onboarding-proces investerer ikke blot i medarbejdernes trivsel, men også i virksomheden.

Start din investering i dag

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os. Du er også velkommen ti at ringe til os på +45 60 53 65 20 eller sende os en mail på info@caresupport.dk