Hvem er vi

Forslået tekst: Vores webstedsadresse er: https://caresupport.dk

Privatlivspolitik hos CareSupport.

1. Formål

Denne persondatapolitik redegør for, hvordan CareSupport behandler persondata, der opsamles på de websites, hvor indholdet administreres af CareSupport ApS.

2. Dataansvarlig

Den dataansvarlige er:

CareSupport ApS
Emil Holms Kanal 14
DK-2450, København S
CVR. 42661813

3. Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.

Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne samarbejde med dig, og levere relevant kommunikation til dig.

Vores website indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Navigerer på websiten
  • Sender en forespørgsel via websiten
  • Indsender en jobansøgning

Via vores hjemmeside indsamler vi kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere den service, du efterspørger.

Vi indsamler disse oplysninger for at kunne:

  • Give dig en mere personaliseret oplevelse
  • Forbedre og optimere vores websites
  • Forbedre vores kundeservice
  • Kommunikere med dig på relevant vis
  • Sende og fakturere produkter, du bestiller igennem vores Sales team.

4. Cookies

CareSupport ApS websites indsamler og anvender cookies, for at vi løbende kan forbedre og målrette indholdet for brugerne på vores websites.

For hvert besøg på hjemmesiden – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – registrerer vi din type af browser, styresystem, værten (host) og web-adresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

5. Henvendelser fra websiten

Når du sender en forespørgsel fra websiten – f.eks. fra en kontaktformular – registrerer vi dit navn, din virksomhed, dit telefonnummer og din e-mailadresse.

Oplysningerne anvendes for at kunne behandle din henvendelse på bedste vis.

Oplysningerne (navn, firmanavn, telefonnummer og e-mailadresse) registreres i CareSupports systemer og gemmes til brug af kommunikation og fremtidige henvendelser.

Medarbejdere hos CareSupport har adgang til oplysningerne.

6. Behandling af ansøgninger

I forbindelse med rekruttering hos CareSupport behandler vi personoplysninger om dig, herunder navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt de personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit cv. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indeholder følsomme personoplysninger, herunder oplysninger om racemæssig eller etnisk baggrund, religion osv.

Vi anvender dine informationer for at kunne vurdere, om du har kvalifikationerne til at besidde den stilling, du søger. Vi kan ligeledes anvende informationerne til at vurdere, om du har kvalifikationerne til at besidde andre stillinger hos CareSupport.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a, som afgives, når du søger stillingen hos CareSupport. I forbindelse med behandlingen af din ansøgning, kan det være, vi indhenter referencer fra dine tidligere og/eller nuværende arbejdsgivere. Disse referencer indhentes kun, såfremt du har givet dit samtykke hertil.

Oplysningerne, du afgiver, registreres i CareSupports systemer. Dine data vil blive behandlet fortroligt. Det er kun direktionen og relevante ansættende personer, der har adgang til de personoplysninger, som du registrerer.

Tilbydes du en stilling hos CareSuppport, vil din ansøgning og cv blive en del af din personalemappe hos os, og vil følge CareSupports slettepolitik for denne.

 7. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Oplysningerne opbevares så længe det er nødvendigt for at opfylde det formål, til hvilket oplysningerne behandles.

Oplysninger kan opbevares længere, hvis det er nødvendigt for at fastslå, forsvare eller gøre retskrav gældende, fx hvis der er en igangværende tvist, eller hvis der er indgivet en anmeldelse af en ulovlig handling til politimyndighederne. Vi gennemgår regelmæssigt vores oplysninger og fjerner personoplysninger, som ikke længere er nødvendige.

8. Sikkerhed

CareSupport og vores samarbejdspartner anvender passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der sikrer integritet og fortrolighed i forbindelse med behandlingen af personoplysninger.

9. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig.

Du har ret til at få urigtige oplysninger, vi har om dig berigtiget.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandlere (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan). Denne ret kan du udøve ved at skrive en mail til info@caresupport.dk. Vi vil herefter slette dine informationer og underrette vores databehandlere (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om at oplysningerne skal slettes.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.  

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du kan udnytte dine rettigheder ved at kontakte IT Relation på mail info@caresupport.dk

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.