Velkommen til CareSupports Web-afdeling

Hos CareSupport mener vi, at det giver god mening at yde en ekstra service for dig, der søger en basal hjemmeside til en håndgribelig pris. Derfor vil vi gøre alt i vores magt for at du får den bedste oplevelse, i samarbejde med en af vores designere. I trygge hænder vil vi i samarbejde med dine ønsker producere en færdig hjemmeside, så dine kunder med sikkerhed vil få en god oplevelse og forhåbentlig gøre brug af dit produkt/ydelse.

Vi ved det kan være uoverskueligt at sætte et projekt som dette igang, især med de mange udbydere i et presset marked. Lad os tage dig i hånden og følg vores step-by-step løsning, skræddersyet for netop at tilfredstille dine ønsker & behov.

Med vores web-afdeling vil du have mulighed for:

– Et første møde, hvor parterne mødes og klarlægger en go-to plan for din virksomheds hjemmeside. Her også et tilbud på pris, alt efter projektets omfang.

– Du er i trygge hænder under forløbet med updates & ændringer, sidekørende med opbygningen af hjemmesiden. Vi ved at Web-designs kan være svært at navigere i, derfor sidder vi med jer under hele forløbet.

– Efter x-antal arbejdede timer, vil jeres virksomhed få præsenteret det færdige produkt, og overdragelsen af hjemmesiden vil forekomme. Herefter kan vi (hvis ønsket) sørge for hosting og månedlige opdateringer af produktet.

Hvad kan landing page:
Første møde

Ved vores første møde, vil CareSupport sammen med dig, skitsere ideerne til din/jeres ønskede site. Herfra finder vi ud af, hvordan vi håndgribeligt sætter processen igang, med en klar plan og en aftale om projektets omfang.

Første møde
Design af hjemmeside​

CareSupports web-designer går igang med at opbygge og designe din kommende hjemmeside. Hvis du får løbende ‘nye’ ideer, er du altid velkommen til at tage kontakt til designeren, så I sammen, kommer tilfredse i mål.

Design af hjemmeside​
Iterativ møde​

Efter x antal dage, vil designeren invitere til et online eller fysisk møde, hvor du vil blive præsenteret for det aftale design af hjemmesiden. Her vil der være mulighed for slut ændringer, hvis kunden ønsker det.

Iterativ møde​
Produktet leveres​

Sidst i forløbet vil produktet blive leveret som en færdig hjemmeside, indeholdende af alt aftalt tekst/billeder/video/kontakt. Hjemmesiden bliver overdraget og der vil her være en aftale om hosting/opdateringer, hvis dette ønskes håndteret af CareSupport ApS.

Produktet leveres​

Vores referencer